SIJIL HALAL SHAKLEE

Wednesday, January 10, 2018 0 Comments A+ a-


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Persoalan HALAL HARAM bagi sesuatu pemakanan adalah penting bagi kita yang beragama ISLAM. Islam itu suci dan semestinya cara dan sumber pemakanan juga perlu suci dan bersih. 

Allah S.W.T berfirman dalam surah al-Baqarah ayat 168:
يا أيها الناس كلوا مما في الأرض حلالا طيبا ولا تتبعوا خطوات الشيطان إنه لكم عدو مبين
Wahai sekalian manusia, makanlah yang halal lagi baik dari apa yang terdapat di bumi, dan janganlah kamu mengikuti langkah-langkah syaitan, karena sesungguhnya syaitan itu adalah musuh yang nyata bagimu

Jelas dan nyata seperti di terangkan dalam Al-Quran, soal halal haram perlu dititik beratkan bagi menjamin kehidupan yang baik dan sempurna. 

Kepada yang meragui produk SHAKLEE, disertakan sijil Halal yang telah dikeluarkan oleh Islamic Service of America (ISA)


ISA merupakan badan pengeluar sijil halal yang telah diiktiraf oleh JAKIM. 
Rujuk Senarai Badan Islam yang Diiktiraf melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.


Pastikan jangan ada keraguan lagi bagi menikmati kebaikan produk Shaklee. Secara puratanya, Malaysia telah mengumpulkan ramai pengamal pemakanan suplemen SHAKLEE dan telah ramai mengakui keberkesanannya dalam menjalani kehidupan yang lebih sihat. 

Pemeliharaan kesihatan dalam Islam terletak pada kehidupan yang bersih, aktif, tenang, sederhana, adil, seimbang dan alami.

InshaAllah dapat anda peroleh bersama keluarga SHAKLEE kami 

Maklumat lanjut boleh diutarakan denga menghubungi HQ SHAKLEE:
Talian: 603-5622 3188

Untuk tempahan produk dan/atau berminat sertai kami, sila emailkan ke serimuslimahdotcom@gmail.com atau Whatsapp di talian 011-2894 6615.